• Stockholm

Om oss


Vi hjälper små och stora bostadsrättsföreningar till ett förenklat styrelsearbete genom att erbjuda smarta digitala tjänster som gör just det.


Vi har som mål att förenkla styrelsearbetet för Sveriges bostadsrättsföreningar. Våra hjältar är de som tar sig an styrelsearbetet. Det är tack vare dom som Brf formen fungerar och vi vill ge tillbaka genom att ge verktyg som förenklar styrelsearbetet samtidigt som vi höjer kvaliteten och sparar pengar åt föreningen. 

Våra värderingar

Gemenskap – Det är viktigt med goda relationer både mot kunder och leverantörer – vi vill skapa en gemenskap för att kunna erbjuda det bästa priset med den bästa kvaliteten och hålla både våra kunder och leverantörer nöjda.

Öppenhet & Enkelhet – Det ska vara enkelt att hantera och byta avtal. Det är viktigt för oss med öppenhet mot både kunder och leverantörer för att förenkla processer för alla parter.

Kreativitet – Problemlösning är något vi ser fram emot. VI är alltid öppna för kreativa lösningar för att skräddarsy ett upplägg som passar er och era behov.

 

Kontakta oss

Mattias Wallhager

VD & Grundare

08 - 40 30 74 31
070 - 850 91 95
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss idag för mer information

info@boptimera.se

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!