• Boptimera Bakgrund

Tilläggstjänster och erbjudanden


Våra tilläggstjänster och erbjudanden förenklar styrelsearbetet ytterligare där vi har som mål att ge mervärde till er och era medlemmar


Vi på Boptimera arbetar ständigt med att utveckla vårt erbjudande till våra kunder. Förutom tilläggstjänsterna som ni kan läsa mer om nedan så tar vi även fram erbjudanden som vi tror passar din förening. Det kan vara allt från rabatter på mäklartjänster till era medlemmar till gruppupphandlingar för säkerhetsdörrar, hjärtstartare och mycket mer.

 

Tilläggstjänster:

Inhämtning och digitalisering av avtal
Förenkla anslutningen till Boptimera Free eller till den Digitala Styrelsepartnern och låt oss samla in era avtal. Vi vet att det ibland är både svårt och tidskrävande att få fram sina avtal och att läsa in i våra verktyg. Låt då oss hämta in dessa direkt från leverantören. Vi ser till att avtalet är uppdaterade och att avtalstiderna stämmer. Ni får ett meddelande då allt är inläst och ni kan koppla av tills det är dags att se över avtalen.

Omförhandling av befintliga avtal
För att få en riktigt bra start rekommenderar vi er att använda vår tjänst omförhandling av befintliga avtal. Vi kontaktar då alla era leverantörer som ni är kunder hos och omförhandlar era avtal. Vår fokus är att sänka kostnaderna direkt i anslutning och i vissa fall även höja kvaliteten på de utförda tjänsterna. Tjänsten passar utmärkt i samband med uppkoppling till Boptimera Free eller den Digitala Styrelsepartnern. 

Lokalförädlingsprojekt
Har ni lokaler som ni inte vet vad ni ska göra av. Kontakta oss så hjälper vi er att göra dessa dolda tillgångar till faktiska tillgångar. Tillsammans med våra partner kan vi konvertera dessa till fina bostäder eller något annat som gynnar föreningen.

Extern Styrelse
Ibland är det svårt att få medlemmar att ställa upp till styrelsen eller så saknas en specifik kompetens som ni vill ta in. Då kan ni kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt. Vi har en pool med bred kompetens inom styrelsearbetet som kan ta vid på årsbasis. 

Drönarbilder
Vill ni ha drönarbilder/filmer för er förenings hemsida eller för besikning av tak? Vi hjälper er med en bra lösning som passar er.

 

Har ni frågor eller vill ta del av våra tjänster? ring oss idag eller använd formuläret nedan.

Kontakta oss

Mattias Wallhager

VD & Grundare

08 - 40 30 74 31
070 - 850 91 95
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss idag för mer information

info@boptimera.se

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!