Boptimera Free


Boptimera lanserar Free, ett kostnadsfritt medlemskap för bostadsrättsföreningar som vill få koll på sina avtal


- Med Free vill vi nå ut till bostadsrättsföreningar som idag inte har ett eget uppföljningssystem för föreningens avtal. Styrelsen får ett meddelande när ett avtal är på väg att löpa ut och Boptimera levererar nya offerter från oberoende leverantörer som konkurrensutsätter avtalet. Det gör att bostadsrättsföreningen får en bättre överblick av sina avtal och marknaden samt att alla avtal ligger rätt i både pris och innehåll, säger Mattias Wallhager, VD på Boptimera.

Goda samarbeten med leverantörer från alla branscher gör att Boptimera kan erbjuda en tjänst som förenklar och förbättrar för bostadsrättsföreningen och samtidigt är gratis.

- Som en del i Boptimeras arbete att hjälpa bostadsrättsföreningar till en hållbarare ekonomi och ett bättre boende för medlemmarna vill vi hitta lösningar som passar alla typer av föreningar. Premium-medlemskapet är enligt oss det självklara valet, men Free är ett bra alternativ för föreningar som antingen vill prova på vår tjänst eller som bara vill ha extra bra koll på sina avtal.

Kontakta oss

Mattias Wallhager

VD & Grundare

08 - 40 30 74 31
070 - 850 91 95
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss idag för mer information

info@boptimera.se

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!